Follow Telenor Connexion

Telenor Connexion teamet nu på plats

Press release   •   Jun 02, 2009 07:42 UTC

Telenor Connexion annonserade i dag utnämningen av Lottie Saks till ny Chief Financial Officer. Med denna utnämning är företagets ledningsgrupp nu komplett.

Lottie Saks har mer än 16 års erfarenhet inom finans- och affärsutveckling. Hon har sedan 1998 innehaft ledande befattningar i ett antal globala företag, där hon fått en verklig förståelse för operativa förbättringar och komplex försäljning på föränderliga marknader. Senast inom läkemedels- och medicinteknikindustrin, främst på Johnson & Johnson, men också inom teknik/IT-branschen på OMX Technology.


- Jag är mycket glad att kunna utse Lottie Saks till denna viktiga position. Med hennes gedigna erfarenhet kommer hon att ha stor betydelse för utvecklingen av Telenor Connexion, säger Per Simonsen, VD för Telenor Connexion.

Telenor Connexions ledningsgrupp består nu av följande personer:

Per Simonsen, CEO; Göran Brandt, Director of Business Development; Fredrik Salvesen, Director of Service Delivery; Björn Rudberg, Director of Operation & Technology; Gwenn Larsson, VP Sales New Verticals; Dan Mårtensson, VP Sales Automotive och Lottie Saks, CFO.

Inte bara ledningsgruppen utan hela Telenor Connexion-teamet är nu komplett. Sammanlagt 60 personer är därmed beredda att ta sig an den växande och mycket lovande M2M-marknaden. Teamet består både av tidigare anställda inom Telenor Sverige och personer utifrån.

- Jag är mycket glad över att få arbeta med denna grupp av synnerligen begåvade människor. Vår ambition är att erbjuda våra globala M2M-lösningar till ett brett spektrum av internationella kunder. Möjligheten till tillväxt på marknaden finns nu och med dessa högt kvalificerade medarbetare är vi beredda att anta utmaningen, säger Per Simonsen, VD för Telenor Connexion.


För mer information kontakta:

Kristina Grandin, PR and Communication, Telenor Connexion

kristina.grandin@telenor.com, 0734-25 26 21

Om Telenor Connexion

Telenor Connexion är en ledande global leverantör av M2M-lösningar. Maskin-till-maskin (M2M) kommunikation är en snabbt växande marknad. Företag i mångskiftande branscher som energi, transport och logistik samt fordons- och säkerhetsindustrin använder sig av M2M-lösningar för att uppnå ökad produktivitet, kostnadskontroll, förbättrad miljö och utökade tjänster till kunderna. Med mer än 10 års erfarenhet och över 1 miljon aktiva SIM-kort är Telenor Connexion en erfaren och pålitlig partner. Vi är dedikerade till våra kunders affärer och förstår dina behov. Telenor Connexion har levererat internationella, kostnadseffektiva M2M-kommunikationslösningar till ett antal globala kunder som Volvo, Daimler och Securitas Direct. Enligt ledande analytikerföretaget Bergh Insight är "Telenor den mest avancerade mobiloperatören inom M2M" och även "den dominerande leverantören av trådlösa M2M-anslutningar". Telenor Connexion är ett helägt dotterbolag till Telenor Group, världens sjunde största mobiloperatör. Telenor Group är en internationell leverantör av högkvalitativa mobila kommunikationstjänster till kunder på 12 marknader i Asien och Europa. För mer information besök www.telenorconnexion.com

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.